Carregant

Escriu per cercar

Activitats i voluntariat Aula de la mar Biodiversitat Espècies amenaçades Espècies endèmiques Flora Parc natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera Parc natural maritimoterreste es Trenc- Salobrar de Campos Reserves naturals des Vedrà, es Vedranell i dels illots de Ponent Xarxa Natura 2000

Xarxa de Monitoratge de les Praderies de Posidònia 2021

La Xarxa de Monitoratge de les Praderies de Posidònia és un projecte promogut per la Direcció General de Pesca i Medi Marí. Es va iniciar a l’any 2002 amb la col·laboració de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA), i el finançament de dos projectes europeus, M&MS i LIFE-POSIDONIA. Actualment, i després de 5 anys de paralització, aquest projecte s’ha reprès gràcies al finançament provinent de l’Impost de Turisme Sostenible.

El projecte respon a la necessitat de determinar l’estat de salut de les nostres praderies i de conèixer com les podem gestionar per conservar aquest valuós hàbitat marí.

Els objectius principals de la Xarxa són:

  • Avaluar l’estat actual de les praderies de Posidonia oceanica del litoral balear mitjançant l’establiment d’una xarxa de monitoratge.
  • Conscienciar a la població del problema mediambiental que sofreix la mar Mediterrània i de la importància de conservar les praderies de fanerògames marines per mantenir l’equilibri biològic i la biodiversitat.
Tipus de Material: Audiovisual
Any de Publicació: 2021
Descripció: Dipòsit Legal:
Autor: Conselleria de Medi Ambient i Territori & Tragsatec
Idioma: Català
Nivell Educatiu: ESO Batxillerat
Destinatari: General Families Educatiu Tècnic
Objectiu: